ehbo hardenberg
KNV EHBO afd. Hardenberg
KNV EHBO afd. Hardenberg
Singelberg 59
7772 DC Hardenberg
Tel: 0523-270112
Email: secretaris@ehbohardenberg.nl
IBAN: NL93 RABO 032 4934 122
K.v.K nummer 40061105

KNV EHBO afd Hardenberg is gecertificeerd door:

ehbo hardenberg

Inclusief onze instructeurs, die ook gecertificeerd zijn door de Nederlandse reanimatie raad NRR.

EHBO ondersteuning bij evenementen

Procedure aanvraag EHBO ondersteuning bij evenementen.

Coördinator Dhr H Prenger contact tel: 06-41568803 E-mail : harry@ehbohardenberg.nl

Voor vragen en opmerkingen administratie Mevr J.Godeke-Lamberink contact :06-10795826 E-mail: johannagodeke@hotmail.com.

De aanvraag moet worden gedaan via de website www.ehbohardenberg.nl bij het kopje EHBO ondersteuning bij evenementen.

Het evenement dient 4 weken van te voren worden aangemeld d.m.v. het aanvraagformulier, waarop een bevestiging wordt gestuurd voor beantwoording.

Wanneer een aanvraag maanden van te voren wordt aangevraagd, wordt het als reservering in de agenda geplaatst.

Wanneer de aanvraag voor het evenement door omstandigheden of overbezetting niet kan worden verwezenlijk door ons, kan daarvoor de vereniging niet aansprakelijk worden gesteld.

Er zal  vroegtijdig met de aanvrager worden  gecommuniceerd over de stand van zaken of het wel of niet kan plaatst vinden.

De verwachting is, dat de ehbo’ers worden gezien als gasten met een beschutte zitplaats waar ze wat te drinken wordt aangeboden, en zo nodig een lunch of versnapering. Om een slachtoffer te kunnen behandelen is een beschutte plaats gewenst, voor weersomstandigheden en commentaren van buiten af.

Op aanvraag kan een ingerichte EHBO caravan worden aangevraagd , wanneer daarvoor de mogelijkheid en transsport gerealiseerd kan worden. Onze gediplomeerde EHBO’ers zijn goed uitgerust met complete EHBO koffers, en draagbare AED.

De hulppost bestaat altijd uit 2 personen, wanneer meerdere hulpposten noodzakelijk zijn gaat onze coördinator in overleg met de organisatie van het evenement, de organisatie reserveert ook een parkeer plaats voor de ehbo’ers en een persoon aanwijst uit eigen gelederen die mee kan gaan naar een arts of spoedeisende hulp wanneer een ambulance niet noodzakelijk is.

Kosten EHBO ondersteuning: standaard 2 hulpverleners  € 25.- per uur, bij nachtelijke uren € 50.- extra.

Eigen accommodatie: een ingerichte EHBO caravan € 50.- per dag, excl transport kosten.

AED per dag per team € 25.-   Voor aankomend en vertrek door ehbo’ers van het evenement worden reiskosten per km berekend.

De benodigde materialen die nodig zijn geweest voor de hulpverlening, daarvan wordt een nacalculatie gemaakt, die vermeld wordt op de factuur.

Wij zijn een vrijwilliger organisatie die zoveel mogelijk de aanvragen met respect  probeert te verwezenlijken.

Aanvraagformulier

Reacties zijn gesloten.